Een kwalitatieve, uitgebreide & persoonlijke service

Dankzij de expert van Home2Check

Ik ben Tom Martin, al 13 jaar werk ik als energiedeskundige type A en sinds kort ben ik ook asbest deskundige. Voor mij is het belangrijk dat mijn werk kwalitatief uitgevoerd wordt. Daarom is het mij ook niet teveel om vaak verder op onderzoek te gaan, waardoor u de correcte informatie krijgt. Door de jaren heen heb ik veel werkervaring opgedaan, maar om up to date te blijven, school ik me regelmatig bij.

U bent bij mij geen nummer, maar ik probeer de diensten op een persoonlijke manier aan te pakken en u te woord te staan bij de vragen die u heeft. Tot binnenkort!

Waarom onze klanten kiezen voor Home2Check:

Persoonlijke aanpak

U mag rekenen op een persoonlijke aanpak in functie van uw plannen. We hechten veel belang aan een eerlijke en open dialoog met de klant wat betreft de mogelijkheden.

Diepgaand onderzoek

Onze expertise in asbestonderzoek staat ten dienste van particulieren en bedrijven.

Professioneel netwerk

Dankzij ons uitgebreid professioneel netwerk kunnen we u snel in contact brengen met een professional wanneer er een tussenkomst nodig is, bijvoorbeeld een asbestverwijderaar.

Steeds up-to-date

Door ons steeds opnieuw bij te scholen blijft onze kennis en aanpak actueel. De wetgeving verandert, dus onze kennis ook.

“Een deskundige visie die verder gaat dan wat er moet gebeuren, dat is ons handelsmerk”

Tom Martin – Zaakvoerder Home2Check

 

Sfeerbeeld Home2Check | Alle keuringen voor jouw woning in West-Vlaanderen

Vastgoedkantoor, notaris of professional? Laat ons samenwerken!

En word deel van ons groeiend netwerk

U mag rekenen op een persoonlijke aanpak in functie van uw plannen. We hechten veel belang aan een eerlijke en open dialoog met de klant wat betreft de mogelijkheden. Omdat we beschikken over jarenlange ervaring, geven we de klant ook graag de nodige tips mee. We bereiden het project grondig voor en maken strikte afspraken met de klant over de uitvoering van de gevraagde controles/keuringen.